HYTTEOMRÅDET FOR DEN FRILUFTSGLADE

 
Oppheimsaasen_destinasjon_norge.jpg

Da familien Dysvik bestemte seg for å anskaffe hytte falt valget på Oppheimsåsen i Ål. Tomta kjøpte de ved årsskiftet og neste høst regner de med at hytta er klar til bruk. Det gleder de seg til.

 

Familien Dysvik bor i Asker og består av familiefaren Anders, kona Ida og barna Marie (12) og Sindre (10).

Familien Dysvik bor i Asker og består av familiefaren Anders, kona Ida og barna Marie (12) og Sindre (10).

- Alle i familien vår er veldig aktive. Barna liker fotball og vi voksne liker turer i skog og mark og å gå på ski om vinteren. Vi er også veldig interessert i friluftsliv i fjellet. Området der vi har kjøpt tomt på Ålsfjellet ligger ikke så alt for langt fra der familien min hadde hytte da jeg var liten. Naturen er veldig lik. Hytta vi skal bygge kommer til å ligge nesten akkurat på tregrensen, 960 meter over havet, forteller Anders.

I Oppheimsåsen er man nærmest garantert snørike vintre og gode skiforhold for langrennsentusiaster. - Det er gode muligheter for å gå toppturer på snaufjellet når det er fint vær. Er været av det litt røffere slaget er det også godt med løyper i skogsterrenget litt lavere ned. Vi har også et alpinsenter som ligger i kjøreavstand fra hytta, så vi kommer til å ha nok av tur- og aktivitetsmuligheter å velge i når den tid kommer, sier han.

Les hele artikkelen om Oppheimsåsen: 

 
Hilde Håby